Ansök om lägenhet i Åre/Duved

ALLA TAGEHUS LEDIGA LÄGENHETER LÄGGS UPP PÅ BOPLATS SVERIGE OCH FÖR ATT KUNNA SÖKA EN LÄGENHET BEHÖVER DU SKAPA DIN EGEN BOSTADSPROFIL. DET ÄR DU SJÄLV SOM ADMINISTRERAR DIN PROFIL OCH DU KAN ENKELT ÄNDRA SÖKNINGEN ELLER UTÖKA DEN.
Om du inte har registrerat dig på Boplats Sverige gör du så här:

• Gå in på boplatssverige.se och klicka på Registrera dig/Logga in mitt på startsidan. Här kan du

välja om du vill logga in med Mobilt Bank-ID eller Freja eID.
• Du registrerar dig genom att ange din e-postadress och ett lösenord, följ sedan stegen i
registreringen. Fyll i vilken ort du söker bostad (Åre/Duved), önskad lägenhetsstorlek, etc. All information finns på sidan. När du är klar har du din Bostadsprofil registrerad. Du kan komplettera denna löpande om dina förutsättningar förändras
• Dela sedan din Bostadsprofil med oss, Tagehus (se steg 6 i inloggningsinstruktionen på sidan). Nu finns du i vår kö. Har du haft en köplats innan hos Tagehus är denna överförd till Boplats Sverige och finns med i systemet. Denna är sammankopplad med ditt personnummer och aktiveras när du skapar din profil.

När en lägenhet blir ledig som stämmer med din sökning och kötid, kommer du att få en beskrivning av lägenheten mejlad till den adressen som du angivit. Om du är intresserad anmäler du ditt intresse på webbplatsen. Samtliga intressenter blir erbjudan en öppen visning oavsett köplats.
När vi erbjuder dig en lägenhet kan du enkelt skicka in de dokument som vi efterfrågar. Scanna, bifoga – klart!