Arbetsledare

Cemi erbjuder tjänster inom fastighetsförvaltning, entreprenadverksamhet, mark- & trädgård samt drift och skötsel av bad- och friskvårdsanläggningar. Vi utför uppdrag som skapar trivsel och trygghet i inomhus- och utomhusmiljöer. Våra kunder är främst kommuner, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag. Cemi växer stadigt och vi är idag cirka 85 anställda och beräknas omsätta 100 miljoner 2017. Besök gärna vår hemsida för mer information, www.cemi.se.

CEMI SÖKER ARBETSLEDARE med dokumenterad kompetens

Inför säsong 2020 söker vi en entusiastisk och erfaren trädgårdsmästare/arbetsledare.
Vi erbjuder ett roligt, utmanande och omväxlande arbete i ett utvecklande och trivsamt företag. Cemi har mångårig och bred kompetens av grönyteskötsel och utför alla förekommande arbetsuppgifter som rör markskötsel för att bidra till försköning och en trygg yttre miljö.

Våra uppdrag är mycket varierande med ett brett spann från mindre bostadsrättsföreningar till större kommersiella kunder. Cemis ambition är att allt arbete genomsyras av ett stort engagemang och en professionell leverans till våra kunder med ett fokus på respektfullt bemötande både inom företaget och gentemot våra befintliga och framtida kunder.

För denna tjänst är det ett krav att du har dokumenterad erfarenhet av arbetsledning, växtkännedom och beskärningskunskap samt innehar minst B-körkort.

I dina arbetsuppgifter kommer du att planera uppdragen utifrån avtal, budget och skötselscheman, leda och hålla ihop en arbetsgrupp om 2 till 6 personer, säkerställa kvalitén av utfört arbete, upprätthålla en förtrogen kontakt med kunder, arbeta proaktivt genom att uppmärksamma och entusiasmera möjligheter till förbättringar hos kunder.
Du bör vara lyhörd, nyfiken och orädd för nya utmaningar, en god kommunikatör med förmåga att entusiasmera och sätta kunden i fokus.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med provanställning på 6 månader.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Pia Silins eller Dmitrij Polivoda
tel: 0774-400990.
Din ansökan skickar du med CV och personligt brev märkt med ”Arbetsledare” elektroniskt till jobb@cemi.se. Intervjuer och tillsättning av tjänsterna görs löpande.

Ansökan