FASTIGHETSSKÖTARE

Cemi erbjuder tjänster inom fastighetsförvaltning, entreprenadverksamhet, mark- & trädgård samt drift och skötsel av bad- och friskvårdsanläggningar. Vi utför uppdrag som skapar trivsel och trygghet i inomhus- och utomhusmiljöer. Våra kunder är främst kommuner, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag. Cemi växer stadigt och vi är idag cirka 85 anställda och beräknas omsätta 100 miljoner 2017. Besök gärna vår hemsida för mer information, www.cemi.se.

CEMI SÖKER FASTIGHETSSKÖTARE

Nu söker vi en medarbetare som vill arbeta med oss på våra förvaltningsobjekt. Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete i ett utvecklande och trivsamt företag.

Vi söker dig med minst 2 års erfarenhet som fastighetsskötare eller motsvarande, med en god förmåga att arbeta i lag och självständigt samt att du är ansvarsfull och noggrann. Du bör ha ett genuint intresse för fastigheter och ha tidigare erfarenheter som stämmer överens med vad som krävs för tjänsten.

Exempel på arbetsuppgifterna kan vara:

  • Utföra rondering av fastigheter.
  • Byte av ljuskällor och säkringar i allmänna utrymmen och i bostäder.
  • Planering och utförande av reparationer och löpande underhåll såsom att avhjälpa avloppsstopp, rensning av brunnar, filterbyten, byte av portkoder, vatten- och värmeavstängningar, justering av dörrar, utbyte av fönster- och dörrbeslag, luftning av radiatorer m.m
  • Hantering av felanmälan samt avrapportering i vårt ärendehanteringssystem Remotex.
  • Tillsyn av ventilations-, värme och elsystem i fastigheterna.
  • Beställning samt uppföljning av större reparationsinsatser som kräver extern specialistkunskap.

Vi söker dig som är händig och har arbetat som fastighetsskötare eller fastighetstekniker eller på annat sätt tillgodogjort dig kunskap inom området, t ex med erfarenhet inom, VVS, el, styr- och regler, ventilation osv. Vi söker en medarbetare med god förmåga att se kundens behov och avhjälpa problem som uppstår på ett professionellt sätt. Du bör ha ett intresse av fastighetsskötsel/fastighetsteknik samt en vilja utvecklas inom området. Erfarenhet och kunskaper inom bygg- och hantverk är meriterande men ej krav.

Som person har du en stark arbetsmoral och kan arbeta i perioder med högt tempo och ibland med fysiskt krävande arbetsuppgifter. I din yrkesroll drivs du av att utföra arbetet med hög kvalitet, ha rent och snyggt, både i fastigheterna och kring dig samt av att vara ansvarstagande. Målet är att hålla en hög och kundorienterad servicenivå gentemot våra uppdragsgivare. Vi ser också att du har en god förmåga att planera och prioritera ditt arbete, samt arbete såväl ensam som i team.

Vi välkomnar personer från alla bakgrunder och nationaliteter. Goda kunskaper i svenska i såväl tal och skrift är dock av stor vikt då arbetet innebär mycket kundkontakt. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning.

B-körkort är ett krav.

Tjänsten är en provanställning som för rätt person kan övergå i en tillsvidareanställning.

Låter det intressant? Då ser vi gärna att du hör av dig!

Din ansökan innehållandes CV och personligt brev märker du med ”Fastighetsskötare”. Intervjuer görs löpande.

Ansökan