Om Cemi

Vi har varit verksamma sedan 1999 och har stor erfarenhet av privata och offentliga uppdrag med höga krav på service, kvalitet, miljöhänsyn och tillgänglighet. Vårt utbud av tjänster är brett och anpassningsbart.

Cemis affärsidé och övergripande mål

Vi ska leverera fastighetsförvaltning på bästa sätt och alltid leva upp till eller överträffa våra kunders förväntningar. Vi ska vårda våra kunder genom stort ansvarstagande och förståelse för våra kunders behov och alltid vara tillgängliga för nya uppdrag.

Helt avgörande för Cemis långsiktiga framgång är vår förmåga att skapa värde för dem vi finns till för, våra kunder. Kundernas uttalade och underförstådda behov, krav, önskemål och förväntningar ska alltid vara vägledande för vår organisation, personal och verksamhet.

Att vara en del av PHM Group

Cemi är en PHM-partner – en del av PHM Group. PHM Group är en nordisk koncern inom fastighetsservice med uppgift att ta hand om människor genom att sköta om deras boendemiljö. PHM Group består av branschens bästa bolag med samma värderingar och motiv: företagaranda och en ansvarsfull och pålitlig verksamhet. Med PHM behöver du inte välja mellan den trygga lokala eller den stora nordiska aktören. Hos oss får du det bästa av båda!

Tillsammans med våra systerbolag inom koncernen kan vi erbjuda ett brett utbud av tjänster inom fastighetsförvaltning. 

Läs mer om PHM Group

Ledning

Per Hedström
VD

per.hedstrom@cemi.se

Markus Lindberg
Utemiljö och grönyteskötsel

markus.lindberg@cemi.se

Fredrik Berggren
Utemiljö och renhållning

fredrik.berggren@cemi.se

Peter Svensson
Bygg och hantverk

peter.svensson@cemi.se

Per Sandin
Badvattenteknik

per.sandin@cemi.se

Sanja Barat
Fastighetsförvaltning

Sanja.barat@cemi.se