Genom att välja Cemi som er partner garanteras en framtidssäkrad fastighetsförvaltning med trygghet i fokus.

Hos oss erbjuder vi ett mångsidigt och omfattande utbud av professionella tjänster inom fastighetsförvaltning, utemiljö, bygg, hantverk och badvattenteknik.

Cemi har förvaltat fastigheter sedan 1999. Under åren har vi samlat på oss mängder med kunskap och erfarenhet samt ett brett kontaktnät som kommer alla våra kunder till nytta. Vi har ett helhetstänk där vi alltid utgår ifrån kundens krav, behov och önskemål, där vi eftersträvar en effektiv och kostnadsmedveten leverans.

Genom vår tekniska- och ekonomiska förvaltning kan vi erbjuda våra kunder skräddarsydda helhetslösningar.

Renhållning är den tjänstesektor inom Cemi där vi huvudsakligen utför uppdrag som skapar trivsel och trygghet i utomhusmiljöer. Vi utför våra uppdrag under alla tider på dygnet och erbjuder lösningar anpassade efter kundens önskemål och behov.

Trädgården ger det första intrycket av fastigheten eller utemiljön, och att vårda den är att vårda hela omgivningen. Vårt mål är att lämna varje trädgård välskött, vilket skapar trygghet för våra kunder. Vi har erfaren personal med passion för sitt arbete och särskild kompetens inom trädvård.

Våra erfarna hantverkare och projektledare har rätt utbildning och certifikat inom branschen. Vi arbetar med projekt för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner, från mindre reparationer till totalrenoveringar, i både äldre och nyare fastigheter. 

Vår mångåriga erfarenhet och kompetens inom teknisk drift av bad- och friskvårdsanläggningar och dess verksamhet gör att vi ser vår roll som ett sätt att tillföra trygghet och säkerhet i en för våra kunder komplicerad och känslig miljö.

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Offertförfrågan Felanmälan